Какво трябва да знаем относно различните видове автогуми съобразно нужните качества

Какво трябва да знаем относно различните видове автогуми съобразно нужните качества

Автогумите са сред основните елементи за вашия автомобил. Вашите автогуми изпълняват мисията за постигането на отлична лекота и комфорт по време на задвижването на превозното средство , и обещават защита , спрямо автогумите, както на управляващия , така и на останалите околни . Когато искате да успеете да изпълните тези стремежи обаче, е нужно да заложите на правилните автогуми. В това изложение ще ви сблъскаме с базисните фактори, които е препоръчително да се вземат под внимание при подбора им . В допълнение, ще ви предложим няколко ефикасни направления необходими при последващия процес по монтаж , така че всичко да премине по със сигурност най-гладкия и положителен начин за вас.

Ускорена доставка

– изпълняването на поръчаните стоки от сайта ни в много случаи се извършва веднага в рамките на другия работен ден. А ако желаният тип гуми не е наличен в склада ни и е наложително в момента да се внесе от Германия, интервалът е до 10 работни дни.

Ниски ценови аспекти

– в онлайн пространството пред вас ще се разгърнат автогуми на неподозирано ниски и стандартни за вас цени. Специалистите ни винаги проследяват теченията на родния пазар в този смисъл , за да гарантира задоволителна изгода за доверените наши потребители .

Видове автогуми 1
Видове автогуми

Летни типове автогуми

– подхождат идеално на метеорологичните обстоятелства по време на жаркия пролетно – летен етап в родината. Детайлите, от които са направени те, не водят до изтриване при бързи скорости, както и разваляне поради прекомерните жеги . Монтирайки на колата си летни автогуми, бихте могли да бъдете сигурни , че те ще останат в страхотно състояние за значително дълъг времеви период .

Универсални автогуми Направени с идеята да се избегне досадната и ангажираща за някои шофьори на автомобили подмяна на автогумите на всеки шест месеца. Макар и да не успяват съвсем да компенсират зимните или летните такива, те поемат голяма част от характеристиките на двата типа и осигуряват постигането на необходимте равнища на сигурност при шофиране . От една страна всесезонните автогуми осигуряват нормалното управление на автомобила през зимата, а от друга – са издръжливи на обичайните летни горещини.

Зимни разновидности автогуми

– те са пригодени да осигурят нормалното движение на превозното средство в утежнени зимни обстоятелства, нерядко разполагащи с фактори като наводнени пътища , снегове и замръзнали участъци . Поради тези обстоятелства разполагат с каучукова консистенция, имаща потребната еластичност при занижени градуси и осигуряваща идеалното сцепление с пътната настилка. Зимните автогуми нормално се слагат през октомври или ноември и се подменят през пролетта , когато се установи , че студенините и заскрежаванията са цялостно завършили.

Изключително качествени автогуми 2
Изключително качествени автогуми

Разновидности на автогуми – роля и същност

Всеки период от годината си има личните си условия определящи температурата и метеорологичните условия в заобикалящата ни среда . И даденостите на автогумите е необходимо идеално да прилягат на точно тези природни условия. Точно заради тази причина на пазара се представят зимни и летни автогуми. Всеки от двата вида е определен да отговори на случващото се състояние и обстановка на пътя . Както знаете има и всесезонни автогуми, които до дадена степен комбинират особеностите на зимните и летните такива . Нека да установим по какво точно се различават един от друг споменатите видове.

Доказано ниво

– страхотното ниво на автогумите и не само, налични в брошурата на сайта ни, е напълно гарантирано . Всеки тип разновидности се снабдяват директно от Германия и са произведени според най-модерните Евро стандарти за безопасност и сигурност при шофиране .

Заповядайте да се запознаете с офертите ни за автогуми

Вижте предложенията на сайта ни и намерете съответстващите автогуми за въпросното превозно средство ! Разгледайте и другите ни предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Разновидности автогуми 3
Разновидности автогуми
Изберете нашите  автогуми 4
Изберете нашите автогуми
Намерете най-добрите оферти за автогуми 5
Намерете най-добрите оферти за автогуми
Най-добрите автогуми 6
Най-добрите автогуми
Вземете автогуми 7
Вземете автогуми
Изберете нашите  автогуми 8
Изберете нашите автогуми
Разновидности автогуми 9
Разновидности автогуми

Ускорена доставка
Ниски ценови аспекти
Летни типове автогуми
Зимни разновидности автогуми
Разновидности на автогуми – роля и същност
Доказано ниво
Заповядайте да се запознаете с офертите ни за автогуми

Leave a Reply