Непознати данни , които искате да знаете за летните гуми

Непознати данни , които искате да знаете за летните гуми

Сериозната важност на летните гуми

Безспорно е , че летни гуми са една от най-важните съставляващи части на автомобила и категорична причина за това по какъв начин тя ще се позиционира в пътната лента – летните гуми се радват на безгранично многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на примерните особености . Наблюденията определят, вече повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят нов сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат подменени .

Експертите от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме на линия, за да ви дадем редица подбрани избори, и то на достъпни цени, също така и комфорта по най-бързия и елементарен начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки от автомобилните ни сервизи, разположени на територията на България.

Летни гуми от гамата на производителя Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и сполучливи фирми в международен мащаб. Още от основаването си през 1967 година, фирмата се развива непрестанно съобразно най-актуалните технологии и тенденции на пазара, за да гарантира удобството и сигурността на водачите . Различните модели  летни гуми на Maxxis съдържат специфични характерности и приоритети . Част от летните гуми са със специфична конструкция, която ги превръща в изключително устойчиви , и имат относително продължителен живот, даже и при неточно изхабяване. При различни модели летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите проводници и раменните повърхности повишават сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с удобен каркас, които подобряват контрола и сигурността на пресечен терен.

Намерете най-добрите оферти за летни гуми 1
Намерете най-добрите оферти за летни гуми

Летни гуми SYRON – вторични преимущества

Изключено е да не обърнем внимание и на наличието на още редица предимства на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници , а именно наличието на: четири големи водни тръби , които обезпечават спокойствието Ви при вече известния аквапланинг; коси , кръговидни раменни повърхности, които се засягат незабележимо от шосето и посредством които се прецизира движението и се редуцира заплахата от някакво обширно деформиране ; модерната сликова смес, която отпимизира возенето на навлажнена и суха настилка; ефикасен дизайн, посредством който се реализира равно разположение на напора при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-равно . Летните гуми на компанията SYRON съдържат други особени и сериозни отличителни белези . Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-благоприятно сцепление в изненадващи ситуации ; системата, която намалява обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при стандартно претоварване и внезапно спиране – това са все неща, които купом с изредените до този момент такива, правят предложителя на съответните летни гуми изключително съревнователен и първокачествен , което от своя страна е причината да се конкурира сполучливо с най-сериозните марки в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава уважение и факта, че при изработката на летните гуми на SYRON се употребяват много по-фини материали, което свежда тежестта на летните гуми до нищожното . Това дава шанс за по-масивен пробег и по-намален разход на гориво.

Информация за летни гуми 2
Информация за летни гуми

Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те включват обширни цеви за извеждане на водата и улеи по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този разновидността летни гуми включва допълнително висок скоростен индекс и уголемена твърдост на вътрешната конструкция , като обезпечава запас от спокойствие при трудни обстоятелства.

Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три главни надлъжни проводници отгоре на предпазителя, които оптимизират отводнението и движението по неизсъхнала настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което редуцира звука и съкращава съпротивлението при търкаляне. В допълнение , дизайнът на проводниците на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така оптимизира сцеплението при мокра настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра на свой ред усъвършенстват стабилността при голяма скорост и намаляват съпротивлението при търкаляне. Важните приоритети на летните гуми на SYRON BlueTech са дълговременния пробег, ограниченото използване на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и доброкачественото сцепление при сухи и влажни улици . Летните гуми подсигуряват наложителната производителност при абсолютно всички  режими на използване .

Вижте нашите летни гуми 3
Вижте нашите летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни факти относно доставчика Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са иновативните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те демонстрират прекрасно сцепление и маневреност и гарантират по-скоростно прекосяване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми включват в себе си смес на предпазителя със смола за по-добро сцепление на сухо и навлажнено ; по-широки външни рамена за по-качествено сцепление в завой; скъсени спирачни повърхности , които скъсяват спирачния път, преди всичко при сериозна скорост; еластична нишка на коланите, които осигуряват по-успешна обратна връзка с пътната лента и внимателно придвижване . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински експерт, когато става дума за сцепление и точност на шофирането – това ги конституира като чудесен избор за моменти, в които се иска върхово представане и скоростна реакция. Летните гуми остават лоялни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират ангажимента на производителя да създава завладяващо усещане от придвижването . Гамата съдържа размери от 17 инча до 21 инча.

Огромно разнообразие от летни гуми 4
Огромно разнообразие от летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus – преимущества за семейството ви

Летните гуми Cross 1 Plus включват в себе си по-солидна смес на предпазителя и вече помената методика за допълнително изстудяване „Cooling eyes”, защитаваща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за сериозна скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани пътни ленти .

Летни гуми Syron – възлови привилегии

Съществено предимство на летните гуми на SYRON е, че по същество с тях подчертано се редуцира евентуалността за пораждането на аквапланинг или по-достъпно казано, т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с доста ниски степени на звук, удобство при управление , сцепление и поведение в завой. Сигурността на пътната лента е най-главното нещо , от което има потребност един водач . Също така , SYRON са от онези компании , които вместват в собствените си модели съвременната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се изстудява като една оригинална протекция против нейното загряване . Изводът от това е, че летните гуми механично стават употребими за още по-сериозен пробег и солидна здравина даже и при движение с огромна скорост.

Нашият каталог с  летни гуми 5
Нашият каталог с летни гуми

Като край на нашия материал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на търговеца за България и ви предоставаме много доброкачествени и достъпни възможности! Повярвайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен идеите ни за летни гуми прегледайте и:

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Разнообразие от летни гуми 6
Разнообразие от летни гуми
Изберете нашите  летни гуми 7
Изберете нашите летни гуми
Разновидности летни гуми 8
Разновидности летни гуми
Разгледайте летни гуми 9
Разгледайте летни гуми

Сериозната важност на летните гуми
Експертите от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас
Летни гуми от гамата на производителя Maxxis
Летни гуми SYRON – вторични преимущества
Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни факти относно доставчика Dunlop
Летните гуми Cross 1 Plus – преимущества за семейството ви
Летни гуми Syron – възлови привилегии
Като край на нашия материал

Leave a Reply