Възобновяване на кожната тъкан благодарение на микронидлинг терапия

Възобновяване на кожната тъкан благодарение на микронидлинг терапия

Завършеното обновяване на блясъка на кожната тъкан в настоящето е достъпно при пълна липса на хирургична намеса – микронидлинг процедурите са на разположение за вас . микронидлинг козметичното лечение представлява възможно най-малко грубо третиращ способ за заличаване на несъвършенствата от лицевата част, като снижава до минимум очерталите се фини резки и бръчки , привеждайки в действие възобновителните способности при кожата и ускоряване на колагенообразуването .

Какво представлява този рехабилитационен микронидлинг?

По време на работещата на високи честоти микронидлинг процедура лечебно технологично приспособление с помощта на фини , игли, покрити със злато осъществяват много ситни продупчвания на кожата . Благодарение на това се зараждат реставрационните действия ,като в същото време се съживява образуването на колаген . Благодарение на микропробивите дермата ни по-леко и бързо приема ценните за нея съставни вещества, между които глюкозаминогликани, полезни вещества , които възобновяват природно естествения й изглед .

За кого е удачна микронидлинг методологията ?

Радиочестотната микронидлинг терапия с ООД достига учудващо добри въздействия при, както споменахме , всеки вид кожа ,а освен това и е уместна за едва ли не неограничен от възрастта етап . Влиза в действие при външни белези от акне , процедиращо себумно образуване , разтеглени дупки , слаби вдълбани резки, петна и повехнала кожна повърхност . Посредством козметичната намеса се заздравява плътността на епидермиса и дермата , неправилната покривка се заглажда , а повърхността е пощадена .

Повече за  микронидлинг 1
Повече за микронидлинг

Какво е ООД микронидлинг?

Възхитителните следствия , които дръзката и умела микронидлинг методология – ООД предизвиква , се получават посредством съчетаното въздействие на приспособлението, събрал ведно микронидлинг с радиочестотно излъчване и LED светлина . ООД премахва меките вълни и криви по кожата , чувствително я стяга и изправя , стеснява порестите области ,като в същото време премахва остатъците от гнойни мехурчета, образуващо се все още младежко акне и някои оцветявания . Микронидлингът представлява извънболнична разкрасяваща практика, което е равносилно на това , че при нея няма хирургична намеса ,както и прилежащите й недостатъци .

По какви причини микронидлинг практиката с ООД се доказа като безрискова ?

С приключването на намесата се появява леко възпаление на третираната зона , обаче това зачервяване се заличава след кратък период от време . Микронидлинг практиката обичайно не предизвиква друг вид неприятни последици и достига сигурни ценни влияния в цялостното подмладяване на кожната обвивка. Важно за безрисковата микронидлинг терапия се оказва класът на вкарваните в експлоатация технологични приспособления . В дерматологична клиника ООД ние се доверяваме на ООД – документално обезпечен професионален апарат за микронидлинг процедура, отговарящ на сериозните критерии на Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ . Тествана и гарантирано резултатна , микронидлинг практиката ООД не крие рискове за здравословното състояние и е надежден път към възстановяване на сияйната външност на кожната тъкан .

При неспазване на напътствията на консултанта по дерматология след микронидлинг интервенцията е възможно да се наблюдават по-дълготрайни руменеещи области и издатини . Щом забележите някакво следствие, което ви безпокои, без да отлагате осъществете връзка със специалиста, който ви наблюдава.

Изключително качествен микронидлинг 2
Изключително качествен микронидлинг

Колко манипулации трябват и след колко време се вижда крайната цел от микронидлинг?

Микронидлинг терапията носи репутацията на една от най-устойчивите във времето третирания на кожната повърхност . Нейният ефект може да трае до една година . Резултатите от микронидлинга се забелязват с просто око веднага след края на първоначалната процедура , като при това за възможно най-добри постижения предлагаме да се подложите на 3 или 4 практики според статуса на вашата кожна покривка. Радиовълнистата микронидлинг интервенция с ООД би могла да се употреби без значение от климатичния сезон .

Времето, което трябва да си отделите за микронидлинг намесата варира в порядъка на трийсет-четиридесет минути ,а скоро след терапията бихте могли да се обърнете отново с лекота към делничните си дела .

Най-добрия микронидлинг 3
Най-добрия микронидлинг

Как да се предпазим от нежелани ефекти след микронидлинга?

С настъпването на финала на работещата на високи честоти микронидлинг манипулация е наложително да спазвате напътствията на вашия специалист по кожни заболявания , за да осигурите оптимален завършек и освен това да заобиколите всички нежелани странични действия .

При неразумно процедиране върху кожния слой след микронидлинг биха могли да възникнат косвени реакции . За да ги избегнете , ние, екипът на ООД отправяме следните напътствия :

– Да се избягват експанзивни измиващи изделия

– Да се избягва появата и престоя под агресивна слънчева светлина

– 24 ч след финала на практиката да не се използва макиаж и козметични средства , освен ако вашият дерматологичен специалист не ви е казал друго нещо

– Нощта след практиката е наложително да се влага в кожата само серум

– Да не се полагат физически усилия в деня, определен за манипулацията

– Да не се подлага на разтривки, парни бани и сауни от пет до седем дни след извършването на процедурата

– Вероятно е в третирания участък да възникнат гнойни мехурчета , които ще се заличат от пет до седем дни след микронидлинг намесата

– В случай че възникне обстоятелство , което Ви тревожи в срок от 2-3 денонощия след терапията и мислите , че е свързано с нея , моля, осъществете контакт с нас

Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 4
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг

Плюсовете на ООД микронидлинг

Радиочестотната микронидлинг практика е новаторски път към основно опресняване на вида на кожната тъкан . Измежду най-значителните плюсове стои фактът , че може да се използва не единствено за несъвършенствата на лицевата повърхност, но освен това и за козметично обработване на белези в областта на човешкото тяло . С помощта на микронидлинг интервенцията кожната тъкан в третираната зона изглежда стегната , богата на вода и здрава . Намесата бива светкавична , несъпътствана от неприятни изживявания и без период на възстановяване . Мястото се защитава от болката чрез местна анестезия ,наподобяваща гел, която се нанася 20-30 мин. преди началото на микронидлинг намесата и обезпечава вашия оптимален уют .

Какво е функционалното устройство на ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг включва употребата на сини и червени LED лъчи. Синята светлина премахва бактериалната среда , създаваща гнойните мехурчета при пъпки , докато в това време червената светлина подпомага клетките да произвеждат колагенова съставка , като това усъвършенства градежа и нюанса на кожния слой . Благодарение на своя в най-ниска степен инвазивен подход , микронидлинг интервенцията не носи и най-малкия дискомфортен усет .

Изберете микронидлинг 5
Изберете микронидлинг

Смело към микронидлинга! Тозчас !

Потърсете среща с лекар-дерматолог от ООД и разискайте с него всички теми , от които се интересувате . Нерядко вербалният контакт със специалист по здраве се оказва ключов при взимането на решение за бъдещия ход . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Информация за микронидлинг 6
Информация за микронидлинг
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 7
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг
Вижте повече за микронидлинг 8
Вижте повече за микронидлинг
Вземете микронидлинг 9
Вземете микронидлинг
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг 10
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг

Какво представлява този рехабилитационен микронидлинг?
За кого е удачна микронидлинг методологията ?
Какво е ООД микронидлинг?
По какви причини микронидлинг практиката с ООД се доказа като безрискова ?
Колко манипулации трябват и след колко време се вижда крайната цел от микронидлинг?
Как да се предпазим от нежелани ефекти след микронидлинга?
Плюсовете на ООД микронидлинг
Какво е функционалното устройство на ООД микронидлинг?
Смело към микронидлинга! Тозчас !

Leave a Reply