Типове интериорни бои и техните специфики

Типове интериорни бои и техните специфики

В селекцията на интериорни бои и сглобяването на единна концепция, първо е препоръчително задълбочено да разучите предлагането и какви по-точно интериорни бои са достъпни на пазара. Какви да бъдат пространствата ви, дали сияйни с металически нюанси , да бъдат сатенено меки , игриви ярки пастели или пък приличащи на венецианска мазилка, главна роля играят интериорните бои. Направете си представа какъв тип стени си представяте . Вътрешният стил е смесица от творчеството умисъл за изобретяване на комфортни среди за живот. Точно както хората се променят, израстват и преобразяват така и къщите, които обитават имат нужда редовно от нещо свежо , в течение с теченията . Първият ход в претворяването на пространствата е избора на нов нюанс интериорни бои за зида . Без изключения това може да бъде не само най- модифициращия момент, а и цялата основа за планиране на свеж вътрешен дизайн. Необходимо е да разбирате , че освен добрите изобретателни идеи и компетентното изпълнение на плана от голямо значение е и вида на материала . Capbg от пет години донася българския пазар италиански бояджийски материали , с доказано име и качество. Продуктите им са достъпни във всички вериги магазини за ремонтни дейности в държавата, а по време на последните две години продажбите им се повишават два пъти . Фирмата е в готовност да ни представи разнообразен асортимент за всеки тип постройка .

Преди нанасянето на интериорни бои

Преди да пристъпим към прилагането на вече избрания от нас вид и цвят боя препоръчваме да направите грундиране. По този начин постигате върху зида една гладка основа за работа като запълва грапавините . Осигурява равномерна поглъщаемост и по-удобно и икономично поставяне на интериорна боя. Грундирането стопира водата да достига до в основата, точно поради тези обстоятелства играе от първостепенна важност за укрепителната сила на стените. Значително важно е освен визуална наслада , интериорите ни да ни осигуряват безопасни условия . Грунда се намазва по цялата плоскост . При сушене се чакат два – три часа. Бихме могли да продължим с размазването на интериорни бои, когато базовата повърхност е издръжлива на драскане.

Каталог интериорни бои 1
Каталог интериорни бои

Стил в представите

Душевните ни вълнения и характерност носят отличителна стойност в едновременно характера ни в живота, така и тоналността във вътрешния вид . Детайлите на типовете здания изискват различни цветови багри. В хола прекарваме най-често време с нашите семейства . Светлите интериорни бои са изключително добри и търсени . Детската спалня често е с по-интересен дизайн . Крещящите и провокиращи багри привличат светлината , така че ако се нуждаете от светлината тези багри бои със сигурност ще стоят страхотно във вашата спалня . Естествено там където спим , прекарваме най-много време от денонощието. Поради тази причина е от съществена важност тоновете да се комбинират в компилация с нашата същност . Червените разновидности най-точно се асоциират с прилив на енергия , бодрост и динамика. Необичайно решение за лична употреба , избирани по-скоро за боядисване на клубни заведения . Виолетовото символизира тайнственост, страст и суеверност. Прекрасни за ползване интериорни бои за спални , както и за спортни пространства. Синият тон символизира доверие, истина и чистота . Зеленото е олицетворение на майката Земя, растеж и здраве. Поражда усещане за нежност и хармония . Удачна боя за боядисване на дневни, работни сгради , училищни сгради . Жълтите цветове навяват радост , упование, нирвана, положителни мисли. Точно прилягащи на всеки с приповдигнато излъчване в щурите ярки разновидности . Тъмните бежово кафяви бои получават класа и моден шик в дизайна на интериора.

Огромно разнообразие от интериорни бои 2
Огромно разнообразие от интериорни бои

Да пристъпим към действие. С пистолет или четка ?

Ако се спрете на четка за нанасянето на интериорни бои, е задължително да предвидите опасността от зацапване . Намазването на материал трябва да започва в горната част . Покрийте с найлон тавана и пода, за да не не достигне там боя. Пистолетът също би могъл да бъде практичен метод, най-често използван във вътрешния вид на стари сгради . Разстила багрилното вещество с равна покривност , което обещава нисък разход на продукт . Трябва да бъде направено плътно покриване на околните предмети , заради това не е подходяща за ремонт на нови места.

Най-добрите интериорни бои 3
Най-добрите интериорни бои

Сатенен ефект

Привлекателно решение за работни сгради , кафенета и пространства за изкуство са сатенените интериорни бои. Първостепенното качество дава свобода за планираме на множество авангардни строителни хрумвания . Страхотни за интериорна и екстериорна употреба. С непреклонна устойчивост срещу атмосферните влияния , този вид интериорни бои съхраняват своя изящен и сияен визуален изглед достатъчно дълго . Най-вече купувани за публични места. Съветваме ви да пристъпите професионалната употреба .

Колко пласта боя ни трябват ?

В почти всички случаи не може да бъде осъществено достигането на плътен цвят с поставяне само веднъж на боята. Почти всеки път е нужно двукратно или трикратно нанасяне за постигане на желания резултат . За по-тъмните нюанси два пъти са задоволителни , а за по-светлите три-четири. Когато планът за дизайна е ваш , вие сте хората които идеално знаят отговора на въпроса за пластовете материал.

 интериорни бои 4
интериорни бои

Измиващи се бои

Страхотна подходяща разновидност , която може да откриете в Capbg са миещите бои . Много добра покривателна способност и скоростно изсъхване я превръщат в лека за поставяне с машина или на ръка . Излъчва топлота и добавя завършеност на интериора . Боята е съвместима с всевъзможни основи и страхотна за комбинация с други материали , което би направило ситуацията приятна.

Не пропускайте в Capbg

Не забравяйте да хвърлите едно око на офертите на фирмата за фасадни бои за зидове , които ще завършат общата представа за вашия ремонт . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Невероятни интериорни бои 5
Невероятни интериорни бои
Ефектни интериорни бои 6
Ефектни интериорни бои
Ефектни интериорни бои 7
Ефектни интериорни бои
Вижте нашите интериорни бои 8
Вижте нашите интериорни бои
Видове интериорни бои 9
Видове интериорни бои
Ефектни интериорни бои 10
Ефектни интериорни бои
Видове интериорни бои 11
Видове интериорни бои

Преди нанасянето на интериорни бои
Стил в представите
Да пристъпим към действие. С пистолет или четка ?
Сатенен ефект
Колко пласта боя ни трябват ?
Измиващи се бои
Не пропускайте в Capbg

Leave a Reply