НЕКА ДА РАЗБЕРЕМ ДОКОЛКО РАЗБИРАМЕ ОТ ЖЕЛАНИТЕ ОТ НАС СМАРТФОНИ?

НЕКА ДА РАЗБЕРЕМ ДОКОЛКО РАЗБИРАМЕ ОТ ЖЕЛАНИТЕ ОТ НАС СМАРТФОНИ?

Може ли всички ние , да си изградим представа за своя динамичен и модерен ден, без смартфони? Конкретен отговор на този въпрос дава световната статистика на общият брой използващи смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Бройката на потребителите които ползват смартфони осезаемо се покачва от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., казват специалистите. В момента малко повече от 36% от световното население притежават смартфони, сравнено с 2011 г., в която този процент е просто 10. И ето защо , ще ви предложим фактори за тяхната популярност.

# ПРИЧИНИ , КОИТО ПРОВОКИРАТ РАЗСТЯЩИЯ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

поддържане на контакт с персонална или професионална перспектива ;

употребата на доста типове апликации за виртуални поръчки или резервации;

съхранение на разтърсващи спомени или ситуации;

слушането на музика , от смартфона, ни зарежда с настроение , сила и положителни вибрации.

ИЗКУСТВО ОТ ЦВЕТОВЕ БЛИКАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

За дисплея на смартфоните от голямо значение е изгледа на цвета и яркостта, а не просто разделителната им способност. Ако забележите, колко ярък е панела, това ще е показател и за наситеността на нюансите – AMOLED панелите изпреварват LSD, с тези си качества . Превъзходството на новите смартфони е, че те притежават висок, динамичен диапазон – HDR, проявяващ дори повече нюанси .

Повече за  смартфони 1
Повече за смартфони

ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА НОВИЯ СИ СМАРТФОН?

Налични са някои изграждащи неща, които бихте могли и задължително трябва да направите , в случай, че желаете да защитите вашия нов смартфон и той да бъде с вас по-пълноценно и за голям отрязък от време.

КОЯ Е РЕАЛНАТА ИЗГОДА ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, днес е един миниатюрен подвижен компютър, със собствен процесор, памет и елегантен дисплей, върху който можеш да издириш това, което ти е необходимо . Няма значение от подробността къде сме, имаме възможността си дадем сметка , че мнозинството хора на практика “живеят в“ самртфона си и постоянно търсят нещо, сигурно себе си. Названието смартфон е съчетание от английските smart и phone, като първата означава : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – което съвсем точно отговаря на спецификите на самртфона. И тук е момента представим основните ползи от смартфона:

общуваме с близки хора , възможно с продължителност часове или служебно се свързваме колегите ни;

Подчертаваме интернет присъствието си , посредством социалните мрежи, а от там сме винаги в течение на най-нашумелите случки , мнения и споделяния ;

Напоследък често смартфоните се използват и в офиси на фирми, за ефективна дейност ;

В моменти, в които ни писва от постоянните задачи , заедно със смартфона си, моментално и просто „отиваме“ в любимото ни приложение , готови да се гмурнем в хубава песен; да избягаме в друг свят , посредством чувствен филм; да се разтоварим с комедийно предаване или поне за малко да се „потопим“ в буквите на любопитна книга .

Смартфоните са личен наставник, в случай, че ни се хапва , няма значение дали е 17.00 или 03.00 през нощта .

Ако желаем да си направим селфи, запечатваме сантиментален момент от точката на кипене ;

Лаптопите ни са наистина тежки , съпоставено със смартфоните, които не просто са преносими, но пасват на джоба на дънките ни.

Най-добрите на пазара смартфони 2
Най-добрите на пазара смартфони

КАКВО Е НУЖНО ДА ИМАМЕ ПРЕДВИД ЗА ВРЕМЕТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не спирайте своя избор на смартфон, чиято батерия издържа по-малко от 10 часа. В сайта на ООД, бихте могли прегледате раздел от смартфони, ефективно изпробвани за дълготраен „живот“. Така ще сте наясно , кое устройство ще ви осигури подсигуреност и спокойствие – едно включване в контакта, за няколко дни.

Качествени смартфони 3
Качествени смартфони

ОТКРИЙТЕ ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Намерете вашият смартфон, избирайки големината на екрана. При условие, че за вас е на първо място действието с мобилния апарат с една ръка или просто решавате , че компактният екран отговаря на вашия стил, по-добре изберете такъв с размери между 4,6 и 5 инча. Но ако прекарвате повече време в гледане на филми , концерти или развлекателни игри, то по-пълноценен ще бъде екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ИЗБЕРЕМ КОЙ Е УДАЧНИЯТ СМАРТФОН?

Разностранният асортимент от смартфони на пазара , със сигурност има вариант да ни подведе, поради тази причина е хубаво в случай, че разчитаме на изпитана компания в бранша , както е ООД. Тук са най-необходимите наставления, които експертите от ООД дават . Основни белези за избор на нов смартфон:

ПОТРЕБНИ СЪВЕТИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ГРИЖАТА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

Веднага щом го вземете , намерете калъф, който идеално ще пасне на вашият смартфон – това ще осигури протекция от надрасквания или вероятно изпускане върху неговия екран . Дизайна, също е от значение , спрете се на калъф, отговарящ на точно по вкуса ви и с него ви е добре, когато смартфона е в ръката ви;

Протектора, естествено е нужен елемент от протекцията за смартфона – той пази дисплея от драскотини и в някои ситуации от леки мокрения;

Внимавайте , предпазвайте смартфона си от вода. Ако инцидентно , попадне по-голяма капка или го полеете , бързо махнете батерията, оставете я за час да изсъхне и чак след това я върнете отново .

Веднъж в месеца е хубаво да бъде направен завършен цикъл на заряд на батерията на смартфона. Тоест за смартфона ви е необходимо зареждане на 100% след което да оставите батерията да се разреди цялостно , падайки до 0 и за да се изключи сам. Така ще запазите живота на батерията за по-дълъг период ;

Пазете смартфона си в добро състояние – редовното почистване , преобрази дисплея наслаждение за вас и в следствие на което ще изглежда още по-красив . За тази цел не препоръчваме използването на хартия, а просто мека кърпичка, в обратна ситуация , би могло да нанесете случайно надраскване на екрана;

Дръжте смартфона си, винаги на едно и също място, когато сте навън. Влизайки в магазин или друга обществена сграда, внимавайте ако го оставяте за кратко , някой може да ви го вземе или открадне. Според този факт , не забравяйте да използвате FindMyPhone или идентичната функция, при кражба или загуба .

Видове смартфони 4
Видове смартфони

ДОБРЕ Е И ДА НАПРАВИТЕ ПРЕЦЕНЗА ЗА RAM ПАМЕТТА, НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не без значение е , RAM паметта е основен критерий при смартфоните, за да съхранявате повече mp3, игри, картинки и видеа . 32GB е оптимална стойност, въпреки че най-актуалните разновидности смартфони имат 64GB.

Каталог смартфони 5
Каталог смартфони

ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОКУПКА НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И ПОТРЕБНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ

Посетете сайта на ООД и подберете смартфона, вписващ се с начинът ви на живот и необходимости. Практичен, удобен и с красив дизайн е вашият смартфон, с който се чувствате в кожата си . Запознайте се още с секциите в сайта ни запълнени с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Огромно разнообразие от смартфони 6
Огромно разнообразие от смартфони
Изключително качествени смартфони 7
Изключително качествени смартфони
Най-добрите на пазара смартфони 8
Най-добрите на пазара смартфони
Оферти за смартфони 9
Оферти за смартфони
Изключително качествени смартфони 10
Изключително качествени смартфони
Изключително добри смартфони 11
Изключително добри смартфони

ИЗКУСТВО ОТ ЦВЕТОВЕ БЛИКАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА НОВИЯ СИ СМАРТФОН?
КОЯ Е РЕАЛНАТА ИЗГОДА ОТ СМАРТФОНИТЕ?
КАКВО Е НУЖНО ДА ИМАМЕ ПРЕДВИД ЗА ВРЕМЕТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
ОТКРИЙТЕ ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ИЗБЕРЕМ КОЙ Е УДАЧНИЯТ СМАРТФОН?
ПОТРЕБНИ СЪВЕТИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В ГРИЖАТА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ДОБРЕ Е И ДА НАПРАВИТЕ ПРЕЦЕНЗА ЗА RAM ПАМЕТТА, НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ОНЛАЙН ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОКУПКА НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И ПОТРЕБНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ

Leave a Reply