Мото гуми – необходимата статия която ви е нужна по темата

Мото гуми – необходимата статия която ви е нужна по темата

Мото гумите са наистина съществен елемент за което и да е превозно средство от този тип . Шофирането на мотоциклет и други такива превозни машини на мото гуми, често предвещава по-голям риск в сравнение с управлението на автомобил. И не съвсем перфектнотосъстояние на мото гумите още ще усили риска от зараждане на неприятни инциденти , без оглед от факта за коя марка мотоциклет става въпрос и какви умения за управлението му имате . Заради това е от голямо значение да предпочетете пасващите и подходящи мото гуми за превозното ви средство . В абзаците по-долу ще обобщим важните компоненти, изпълняващи функция в действието на подбор , също и разновидности хубави процеси свързани с стойностната поддръжка на мото гумите.

Мото гуми – определените характерни свойства когато си търсим джантите

Ставайки дума относно мото гуми, е добре да се имат предвид и истински значимите елементи на джантите им. Широчината на джантата реално трябва задължително да отговаря на на мото гумата, като се допускат само минимални различия във връзка с определения изглед. За максимално улеснение по намиране на необходимата джанта, в много положения производителите излагат по няколко вида ширини на джанти, които прилягат на нужния вид мото гума. Правилното съчетание между мото гума и джанта спомага за стабилността на превозното средство по време на движение и стигането до завършена прецизност ставайки въпрос за управлението му.

Изключително добри мото гуми 1
Изключително добри мото гуми

Мото гуми – наясно ли сме с профилна форма за нашето превозно средство

Профилната форма е последваща характеристика на мото гумите, която създава въздействие върху извършването на движение на превозното средство . И тук е добре да се придаде внимание белезите на отделните типове форми на профила свързани с различни положения на пътя . Загладената форма на профила практически спомага относно стабилизираното придвижване в права насока , но забавя всъщност преустановяването на посоката и направата на завои от съответния мотоциклет . Овалният профил пък ще спомогне за по-плавно преминаване през завоите и по-лек стабилитет придвижвайки се направо .

Мото гуми и техния избор – най-важни намерения и изисквания

Купувайки мото гуми, е необходимо да обърнете внимание на няколко наистина важни техни параметри. Между визираните параметри са ширината , височината и формата на профила , също така определението на закупените джанти. Още за всички от значимите фактори за закупуването на мото гуми ще научите в следващите абзаци .

Значението на изрядно сцепление между мото гумата и пътната повърхност

Колкото по-обширна е профилната ширина , толкова по-работещо ще е и въпросното взаимодействие. Едновременно с това обаче е хубаво да се има предвид , че огромната ширина на профила подсилва и дейността на триене на мото гумите и шосето, това довежда до по-сложно преустановяване на насоката на движение. Или казано по-просто , ще са ви потребни по-големи усилия, за са осъществите потребния завой. От гледна точка , смалената профилна широчина довежда до по-скоростни и по-олекотено завиване, но също така понижава общата стабилност на превозната машина при изправено движение .

Каталог мото гуми 2
Каталог мото гуми

Удачни съвети що се касае до мото гумите

Предлагаме ви още няколко добри препоръки отнасящи се за материалите от отдел „Мото гуми“. Такива съвети са обвързани с улавяне на настоящото положение на мото гумите, правилната им употреба и грижа. Ето точките, които е наложително да спазите в случай, че сте решени вашето превозно средство да е снабдено с мото гуми, намиращи се във възможно най-добро състояние :

Мото гуми – не пропускайте да извършите обстоен преглед на на външната част

Едно стандартно оглеждане на външния вид на мото гумите може да ви каже много за състоянието им. Къде точно трябва да отдадете внимание при подобен оглед ? Проследете това по мото гумите дали има надрасквания , разкъсвания и подобни видими неблагоприятни белези. В допълнение , своевременно премахвайте елементи като камъчета , пръст и т.н. В перспектива подобни елементи биха били причина за недобро влияние върху характеристиките и функциите на мото гумите.

Най-добрите оферти за мото гуми 3
Най-добрите оферти за мото гуми

Изправени пред решението втора ръка или нова мото гума

Ако сте си купили нова мото гума, дали ще успеете да бъдете сигурни , че тя всъщност е нова? Възможно е примерно мото гумата да е била на за наистина дълго време , преди вашето закупуване . Идеалният метод да сте наясно каква е истината , е като видите идентификационния й номер DOT. Той стои в от страни на мото гумата. Потребната информация за нейната възраст ще ви подскажат последните четири цифри от въпросния DOT код. Първите две от тях разкриват седмицата от годината , на производство на тази мото гума, а следващите две – и самата година . В случай че DOT кодът на мото гумата завършва например на „2309“, то тя е направена през 23-тата седмица от 2009 година. Както сами се досещате , чрез DOT кода сте свободни да научите изцяло точно времето на създаване на мото гумата, закупена от вас в момента .

Изберете нашите  мото гуми 4
Изберете нашите мото гуми

Мото гуми – трябва да знаем какво показва параметрите на височината преди да изберем

А за да ви стане ясна идеята на височината на профила , първостепенно важно е нужно да кажем какво наистина означава подобна характеристика на мото гумите. С термина „профилна височина“ реално се обозначава разстоянието между повърхностите на мото гумата и на нейната джанта.

Не се чудете да ни позвъните и да откриете точните мото гуми

Запознайте се с каталога на Мото гуми ООД и предпочетете най-добрите мото гуми за вашата превозна машина ! Не пропускайте и другите ни оферти за

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Информация за мото гуми 5
Информация за мото гуми
Разнообразие от мото гуми 6
Разнообразие от мото гуми
Информация за мото гуми 7
Информация за мото гуми
Оферти за мото гуми 8
Оферти за мото гуми
Най-предпочитаните мото гуми 9
Най-предпочитаните мото гуми

Мото гуми – определените характерни свойства когато си търсим джантите
Мото гуми – наясно ли сме с профилна форма за нашето превозно средство
Мото гуми и техния избор – най-важни намерения и изисквания
Значението на изрядно сцепление между мото гумата и пътната повърхност
Удачни съвети що се касае до мото гумите
Мото гуми – не пропускайте да извършите обстоен преглед на на външната част
Изправени пред решението втора ръка или нова мото гума
Мото гуми – трябва да знаем какво показва параметрите на височината преди да изберем
Не се чудете да ни позвъните и да откриете точните мото гуми

Leave a Reply