Хладилници – любопитно и полезно в избора им.

Хладилници – любопитно и полезно в избора им.

В търсенето на хладилни техники неизменно се стремим към сигурност, вещаеща, дълъг живот на хладилника, съвпадащо със стандартите на нашия портфейл . Съществено значителен е момента , в който опрем до купуване на хладилници – незаменима нужда от вашето всекидневие и навици . Ще ви срещнем с някои впечатляващи истини около зараждането на първите хладилници, ще ви запознаем със разликите на разнообразието от марки и естествено , ще ви дадем съвет къде ще изберете най-добрите и съответстващи ви видове хладилници.

Съдействие в избора на хладилници

В онлайн пространството имате шанса лесно да контролирате цената , и разбира се да конкретизирате търсенето точно за харесвания от вас производител или модел. Марките които имаме са BOSCH, GORENJE, HANSA, HOTPOINT ARISTON, INDESIT, LG, LIBHERR, PANASONIC, SAMSUNG, SNAIGE, TEKA, WHIRLPOOL.

Появата на патент за хладилник

Шарл Тепие е френският изследовател , който първи открил характера на замразяване на амоняка, но не узаконил правата на идеята и доживял дните си в пълна неволя и нищета . След течение на времето неговото иновационно чудо застанало в основата на възникването на нашите хладилници. През 1834г. американският изобретател Джекъб Пъркинс успява да получи първия патент за електрично замразяване за измислянето на компенсионно устройство действащо с етер, това е първообразът на домакински хладилници. Този тип на уреда бил захранван с ръчна помпа, която охлаждала въздуха чрез обмен между две камери. В първите десетилетия на 20в. набира сили и поетапно всеобщо появяване в домакинствата.

Изберете нашите  хладилници 1
Изберете нашите хладилници

Какви типове има при хладилниците днес?

Хладилника е прилаган за домакинско ползване, както и за професионални и промишлени цели. Налични са модели с разнообразна дизайн и размери да имат разполагат с една или повече врати, без или със фризер, с горна и долна камера, тип витрина или тип ракла. При ползване в промишлеността биха могли дори да достигнат големината на фургон. Хладилниците произведени за нормалните необходимости на къщите могат да бъдат обзаведени с много добавки , пасващи на и най-изтънчените ви хрумвания . Според енергийната си ефективност се се класифицират на серии от А до G, където А отговаря на отлични индикации за енергийна ефективност, а G на най-слабите по-нисък разход на потребление и от А. Специалните функции биха могли да бъдат : трансформиране на фризера във витрина, смяна на посоката на отваряне на вратата, енергоспестяващ режим – ваканция, дисплей за електронно управление, автоматично размразяване, звуков сигнал при отворена врата, защита срещу миризми, антибактериална защита, ниски нива на шум, диспенсър за вода, генератор на лед, отделение за вино, отделение с ниска температура – Fresh Zone и други.

Нашият каталог с  хладилници 2
Нашият каталог с хладилници

Идеалното място за покупка на хладилници

Техмарт е магазин, покриващ необходимостите за общото поддържане на комфорта в нашия дом. Представя голям асортимент на едра и дребна техника, инструменти и мебели за вътрешния дизайн и градината. Ще откриете разнообразие от класове на различни марки в ценови рангове , удобни на всяко ниво и необходимост . Широкият избор на модели прави на покупка лесен и приятен . Разполагате със независимостта да запазите своето време, нерви и усилия с прекрасно структурирания интернет магазин, в съчетание с квалифицирани служители, с които бихте могли да попитате всяка подробност и бърза и безплатна доставка до всяка локация в територията на родината .

Интересни предложения за хладилници в Техмарт

Задачата на работата ни е да излага на търсещия най-примамливите предложения за качество на нормални цени прилягащи на реалното ниво . На тема хладилници, разполагаме с такива в няколко раздела – с долна камера, с горна камера, с една врата, сайд бай сайд, хладилни витрини и хладилници за вграждане. В три вида разновидности на цветове пасващи на всеки усет към естетиката и интериор на каквото и да е помещение.

Видове хладилници 3
Видове хладилници

Елементи и характерности на хладилника „Мраз 75“

Мраз 75 има страхотен външен вид на домашна мебел. Специалният характерн механизъм на бравата му гарантира плътно запушване на вратата и със сигурност съхранява от външното въздушно влияние . Захранван с абсорбционно дифузен хладилен агрегат, чиято полза пред компресорния е липсата на шум .

Първо родно участие в производството на хладилници

Първият модел битов изстудяващ машинен уред, измислен от българи носи името „Мраз 75“ и излиза на пазара в годините между 1958г. и 1962 г. в завод за хладилници на територията на София . Първите излезли около десет машини , бързо спечелили доверието на сънародниците и завладели пазара. До 1962г. производството достигнало до обхват от шест хиляди броя изобретени хладилници.

Не се колебайте да заповядате да изберете вашият хладилник.

В магазина на Техмарт на територията на Перник или в онлайн пространството . Погледнете също , освен хладилници и какъвто и да е друг тип уреди или обзавеждане за вашите домакинства и най-съкровени кътчета като например:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

смартфони

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Нашият каталог с  хладилници 4
Нашият каталог с хладилници
Информация за хладилници 5
Информация за хладилници
Качествени хладилници 6
Качествени хладилници
Типове хладилници 7
Типове хладилници
Видове хладилници 8
Видове хладилници
Информация за хладилници 9
Информация за хладилници
Голямо разнообразие хладилници 10
Голямо разнообразие хладилници
Информация за хладилници 11
Информация за хладилници
Разновидности хладилници 12
Разновидности хладилници
Огромно разнообразие от хладилници 13
Огромно разнообразие от хладилници
Вижте каталога ни с хладилници 14
Вижте каталога ни с хладилници

Съдействие в избора на хладилници
Появата на патент за хладилник
Какви типове има при хладилниците днес?
Идеалното място за покупка на хладилници
Интересни предложения за хладилници в Техмарт
Елементи и характерности на хладилника „Мраз 75“
Първо родно участие в производството на хладилници
Не се колебайте да заповядате да изберете вашият хладилник.

Leave a Reply