Дрехите Jack and Jones – бранд, любим в чужбина, но непознат за българина – историята на дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – бранд, любим в чужбина, но непознат за българина – историята на дрехите Jack and Jones

Знаете ли за страхотните дрехи jack and jones? А производителят , която показва дрехи jack and jones изобщо ? Неглижирайки това, че в България компанията да не е сред най-популярните , си определено си заслужава да се запознаеш по-добре с продуктите й и да намериш най-удачните сред тях, които подхождат на твоя собствен стил и начина, по който гледаш на света !

Дрехите Jack and Jones са познати не само в Европа , но също така и в целия свят

Както съумя да научиш и в предишната ни статия, насочена към марката, дрехите Jack and Jones съумяват да спечелят престиж не само в ЕС , но и по целия свят . Марката поддържа сътруднически отношения с редица фирми, обединени от подобни идеи и които споделят съизмерими ценности. Дрехите Jack and Jones са подходящи за по-младите и активни хора, като теб, които се съобразяват с модните трендове и държат стилът им да наподобява точно на тях. Артикулите им комбинират изчистената визия с властващите понастоящем писъци на модата , за да бъдеш на тяхна страна за постоянно , като почитател и поддръжник .

Ефектни дрехи Jack And Jones 1
Ефектни дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са актуални за за всеки ден

Дрехите Jack and Jones са удачни за пролетта, лятото, есента и зимата – създават се иновативни дизайни от иновативни и многообразни платове блузи с къс ръкав и ризи, в различни гами или с допълнени орнамента, актуални в точно определения период на представяне пред клиентите на линията дрехи. Именно за тази колекция дрехи Jack and Jones, компанията развива дейност в близко сътрудничество с минимален на брой отдадени на работата си снабдители, които търсят най-добро качество на крайния продукт . Благодарение на общата им работа , дрехите Jack and Jones се превръщат в необходими за облеклото на всеки един човек , валидни за какъвто и да е случай. Дрехите Jack and Jones Premium подхождат на мъже с актуален лайфстайл и стилен външен вид – точно такива, които се налагат изчистеното облекло , но в по-модерна и актуална разновидност .

Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са вдъхновени от градската поп култура – стилът е интересен и разнообразен , от него струи веселие, а вдъхновението за тях е почерпено от най-съвременните тенденции . Те са висококачествени и комбинират в себе си съчетания от цветове и начини на обличане, даващи ти шанса да пресъздадеш всяка визия по начина, който ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и индивидуални, които отиват на личностите, които не се страхуват да се откроят сред другите. Отправени са към съвременните мъже , които много често съчетават разнопосочни стилове в елементите и детайлите на облеклото си. Колекцията Jack and Jones Originals предлага многоцветни дрехи, като щамповани тениски , блузи за всеки ден , суитшърти и дънки .

Ефектни дрехи Jack And Jones 2
Ефектни дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се характеризират с класически стил и се отличават с бляскави дрехи и модели , разпознаваеми като „икони“ в общественото пространство . Добре разпознаваемата класика е аранжирана с тренди акценти , от модерните течения.

От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 самостоятелни линии

От основаването си до наши дни дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 авторски линии на бранда – дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, дрехите Jack and Jones Premium, дрехите Jack and Jones Originals, дрехите Jack and Jones Core и дрехите Jack and Jones Tech. Заедно, всички те имат за цел да обединят всички стилове , възгледи и идеи , но се разграничават помежду си , за да са подходящи за разнообразните вкусове и начини на обличане.

Най-добрите дрехи Jack And Jones 3
Най-добрите дрехи Jack And Jones

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, също като на първите дънкови облекла на марката , акцентират на добрата изработка и висококачествения модел. Те са вдъхновени от оригиналния винтидж стил, правят отново избелените продукти, все едно преминали през многократни пранета в пералня, кръпки, зашити върху първоначалните парчета, от които е направено облеклото, което прилича на кръпки. И по своето наименование , колекцията дрехи Jack and Jones се отнася до един особен период във времето, а в изпълнението си се стреми да улови истинската душа на дънковото облекло . Дрехите Jack and Jones от тази серия представят високо качество , прибавени специфични и уникални , сами по себе си, орнаменти, за да пресъздадат изключителната винтидж визия с вплетени в нея модерни детайла. С почит към традициите в областта , дрехите Jack and Jones Vintage Clothing представляват облекла , които ще допълват визията на силните мъже, харесващи поддръжници на типичното за него време .

Колекцията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те пренесат в уличната култура на града. Типични за тях са голямото количество графики , които наподобяват графити , използвани при изработката им, и новаторските елементи . Тъканите са висококачествени , а водещите цветове – изчистени , за да могат елементите да се откроят по-контрастно. Линията дрехи Jack and Jones Core комбинира обикновената и ежедневната визия чрез продукти , като „anti-fit“ дънки, блузи с къс ръкав с изобразени картинки, характеризиращи културата на улицата, блузи с качулка и цип, обувки и тънки пуловери. Иновативната визия на дрехите Jack and Jones бива постигната с помощта на изрязани шевове и други технически детайли , малка гама от цветове, неутрални нюанси, съчетани със смели , контрастиращи цветове, които провокират интереса и определено не остават без внимание. Серията дрехи Jack and Jones Core оправдава интереса на младежите от мъжки пол, които се водят от модата . Лайфстайла в града и динамичният живот личи ясно , съдейки по стила им на обличане.

Вижте нашите дрехи Jack And Jones 4
Вижте нашите дрехи Jack And Jones

Открадни нещо за своята визия

Съумяхме ли да привлечем твоето внимание ? Много очакваме да бъде по този начин! Дрехите Jack and Jones са направени с много внимание към използваните тъкани и създадените орнамента, за да съчетаят различните начини на обличане и едноличната индивидуалност, която да ти допадне и да можеш да избираш сред многобройните оферти. Компанията истински си струва да бъде оценена и в България по начина , по който се е утвърдила и в другите страни .

Погледнете и всички наши модели и комбинации от дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Разнообразие от дрехи Jack And Jones 5
Разнообразие от дрехи Jack And Jones
Изключително добри дрехи Jack And Jones 6
Изключително добри дрехи Jack And Jones
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 7
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 8
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones
Вижте нашите дрехи Jack And Jones 9
Вижте нашите дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са познати не само в Европа , но също така и в целия свят
Дрехите Jack and Jones са актуални за за всеки ден
Стилът дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Линията дрехи Jack and Jones Premium
От създаването си до днес дрехите Jack and Jones са развити чрез 5 самостоятелни линии
Серията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Колекцията дрехи Jack and Jones Core
Открадни нещо за своята визия

1 Comment

Leave a Reply