хладилници

хладилници

Хладилниците – потребни и все по-смарт

Вече не обръщаме внимание на ненатрапчивото съществуване на хладилниците в домовете ни, и затова има случаи, в които не се сещаме колко са ценни и се подсещаме колко са ни ценни в момента, в който се случи повреда. И първо изпадаме в ярост, после изпадаме в паника, и накрая признаваме, че нито сме поддържали хладилниците си, нито сме сме се впечатлявали от „знаците „, които са показвали, че има някакъв проблем. Е, рано или късно семействата се снабдяват с ново производство хладилници. Ако и вие сте на този важен етап от живота си, екипът ни е насреща, за да ви водим през процеса за купуване на хладилници, до изясняването на всички детайли и купуването по електронен път.

Щом имате нужда от нови хладилници, всеки един от нас може да ви помогне . В началото е добре да ви припомним разни любопитни данни.

Вижте шест храни, които да не съхранявате в хладилници

Въпреки че е прието да прибираме всичко в хладилниците, оказва се, че има продукти, за които е по-добре да са на стайна температура. Все пак, в случай че искаме да спасим всички качества и пресния им вид. Проучихме въпроса и ще ви дадем шест продукта, които редовно слагаме в хладилниците, но за които съветваме да бъдат оставени намира. Ето кои са те:

1. Недоядена салата – случвало се е да не изядем цялата салата. И почти винаги, за да да не я хвърляме, предпочитаме да я съхраним в хладилниците. Неправилно! Уви, салатата ще омекне, а и рискуваме да „ароматизираме“ хладилниците неописуемо.

2. Домати – в случай че цените качеството на доматите, и на техния вкус, не ги прибирайте в хладилниците, най-ефикасно се запазват в температурата на стаята.

3. Хлябове – наистина хлябовете, които се съхраняват в хладилниците, изсъхват много по-бързо.

4. Авокадо – ако го държите извън хладилниците, авокадото ще зрее както трябва и ще се стои свежо за по-дълъг период.

5. Чесън – „любимото“ му място не е в хладилниците, а на сухо място.

6. Мед – побързайте и преместете всички буркани мед от хладилниците и ги сложете на някой рафт.

хладилници 1 Голямо разнообразие от
хладилници

А знаете ли как трябва да се местят хладилниците?

Тъй като сме професионалисти, ние знаем и тази информация. Вещите в тази сфера дават съвети хладилниците да се местят изправени причината е в компресора. Той има специални щифтове, произведени така, че да олекотят натоварванията в нормално положение на хладилниците, както се сещате, това е – във височина. Поради тази причина и мърдането във водоравна позиция не е препоръчително.

хладилници 2 Голямо разнообразие от
хладилници

Как да размразите хладилници

Обикновено новите хладилници разчитат на технология, чрез която се размразяват сами . Това става с помощта на специален излаз, чрез който изтича размразената вода и се отвежда към определено място, а след това идва процес на изпарение. Стига да искате, можете да почиствате отвора и специалната тавичка, за да спомогнете за дълга служба на новите ви хладилници.

Каква е грижата за новите хладилници

За всяка техника се действа по малко базови норми, но това не значи, че всеки човек ги знае. Съвсем не. Повечето от нас нямат понятие как да полагат грижи своите хладилници, за да са им полезни повече време. Най-ефективно и максимално безопасно хладилниците се почистват, след като ги изключите от контакта и избършете вътрешността им с парцал с подходящ препарат за почистване. Носят се слухове, че хладилници се почистват идеално и с лимонов сок, но не вярвайте сляпо на подобни клюки, защото повечето не са проверени. Едно е сигурно и то е, че не груби вещества или груби платове, за да не издраскате хладилниците си.

Трябват ви хладилници или нещи друго? Потърсете ни веднага!

Всичките ни специалисти са в готовност да отговарят на всичките ви питания или ще ви посъветват за хладилниците. Ако ви е трудно да изберете кой от вашите фаворити хладилници да вземете, не сте убедени какви са превъзходствата им спрямо останалите или просто имате нужда да установите нещо, не се колебайте, а ни се обадете. Можете да го направите по всякакви варианти – вие изборате. За неясноти по отношение на хладилници или друга техника /други артикули ще ни откриете на 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg, а ако мислите, че въпросът ви са за отдел Мебели – телефон: 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli.

Щом като хладилниците са потребни, вече спестяват енергия и някои дори притежават смарт технология , добре е всички да обмислим каква ни е нагласата към тях. Трябва да осъзнаем наложителността от висококачествен хладилник и добрите страни за живота ни, които предлага той. Разгледайте хладилниците в Top Market и си изберете този, който ви е допанал. Не забравяйте да видите и нашите:

спални комплекти
уреди за вграждане
секции
модулни кухни
кухненски комплекти
матраци
готварски печки
бойлери
инструменти

хладилници 3 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 4 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 5 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 6 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 7 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 8 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 9 Голямо разнообразие от
хладилници

Хладилниците – потребни и все по-смарт
Вижте шест храни, които да не съхранявате в хладилници
А знаете ли как трябва да се местят хладилниците?
Как да размразите хладилници
Каква е грижата за новите хладилници
Трябват ви хладилници или нещи друго? Потърсете ни веднага!