летни гуми

летни гуми

Летни гуми от – Autobox

Без съмнение е, че летните гуми са една от най-ключовите съставляващи части на колата и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се позиционира в пътната лента – летните гуми се радват на голямо многообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните особености. Наблюденията обозначават, още повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят нов сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са актуалните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те демонстрират съвършено сцепление и подвижност и обезпечават по-ускорено преминаване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми притежават смес на предпазителя със смола за по-успешно сцепление на сухо и незасъхнало; по-широки външни рамена за по-доброкачествено сцепление в завой; къси спирачни повърхности, които ограничават спирачния път, най-вече при значителна скорост; пластична нишка на коланите, които обезпечават по-качествена обратна връзка с пътната лента и акуратно управление. Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински специалист, щом като става въпрос за сцепление и прецизност на карането – това ги прави чудесен избор за моменти, в които се иска върхово представане и скоростна реакция. Летните гуми остават верни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като показват обещанието на марката да създава смайващо усещане от шофирането. Гамата обхваща размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях имаме три централни надлъжни тръби върху предпазителя, които оптимизират отводнението и шофирането по влажна настилка. Тези летни гуми имат плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което смалява звука и намалява съпротивлението при търкаляне. Нещо повече, дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така подобрява сцеплението при влажна настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра на свой ред оптимизират солидността при голяма скорост и умаляват съпротивлението при търкаляне. Главните приоритети на летните гуми на SYRON BlueTech са дълговременния пробег, оскъдното ползване на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и доброкачественото сцепление при сухи и неизсъхнали улици. Летните гуми подсигуряват необходимата производителност при всички режими на използване.

Летни гуми SYRON – модели

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на фирмата SYRON обхваща три специфични вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват чувствително по-добро изхабяване на предпазителя и по-краткосрочен спирачен път на сухи и навлажнени улици, съдействайки на шофьорите да контролират ситуацията и да се любуват на изживяването. Системата Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. Допълнително , модерната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават оптимизирано сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и заедно с това олекотена. Гамата обхваща 41 размера от 17 до 20 инча.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Syron – основни преимущества

Възлово превъзходство на летните гуми на SYRON е, че фактически с тях подчертано се понижава евентуалността за зараждането на аквапланинг или казано на по-достъпен език, т.нар. хлъзгане по вода. Така е, понеже летните гуми на SYRON са с значително ограничени степени на звук, лукс при каране, сцепление и поведение в завой. Сигурността на улицата е най-главното нещо, от което има потребност един шофьор. Нещо повече, SYRON са от онези търговци, които въвеждат в собствените си модели модерната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се изстудява като една оригинална протекция против нейното загряване. Изводът от това е, че летните гуми механически стават използваеми за още по-продължителен пробег и значителна здравина даже и при каране с повишена скорост.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и сполучливи компании в универсален аспект. Още от създаването си през 1967 година, фирмата се развива непрекъснато в тон с най-актуалните технологии и моди на пазара, за да обезпечи удобството и безопасността на водачите. Разнородните модели летни гуми на Maxxis състоят се от разнородни качества и преимущества. Част от летните гуми са със специална структура, която ги превръща в особено стабилни, и имат относително продължителен живот, дори и при неравномерно износване. При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите проводници и раменните блокове подобряват сцепението при сняг и кал. Същестуват и летни гуми с комфортен каркас, които отпимизират контрола и стабилитета на пресечен терен.

Ние от АutoBOX сме тук за Вас

Ние от AutoBOX сме наоколо, за да ви представим редица елитни избори, и то на достъпни цени, също така и комфорта по най-удобния и достъпен начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от оторизираните ни сервизи, които се намират на територията на цялата страна.

Летните гуми Cross 1 Plus

Летните гуми Cross 1 Plus състоят се по устойчива смес на предпазителя и вече помената методика за вторично охладняване „Cooling eyes”, защитаваща от аквапланинг. Структурата на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за значителна скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани улици.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

В заключение

Ние от AutoBOX сме представители на търговеца за България и ви предлагаме редица качествени и достъпни възможности! Разчитайте на офертите на AutoBOX! Освен нашите съвети за летни гуми разгледайте още: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми от – Autobox
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Летни гуми BlueTech
Летни гуми SYRON – модели
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми Syron – основни преимущества
Летни гуми Maxxis
Ние от АutoBOX сме тук за Вас
Летните гуми Cross 1 Plus
В заключение