детски рокли

детски рокли

Свежо настроение в новите за детски рокли

Готови сме да ви срещнем с току-що излязлата серия детски рокли на бранда , съдържаща фини и добре пасващи модели прилягащи за целодневни веселби , както и за официални дни. Изяществото на детайлите ще ви накара да се потопите в невероятен свят от чудеса и да се влюбите в пролетните детски рокли.

Играйте с „Точици“

В случай че посетите в един от фирмените магазини на марката в в България и закупите някоя от пролетните ни детски рокли, детето ви има правото да участва в игра на флипер , поставен в магазина. При спечелване на нужното количество точки, взимате повече страхотни награди . Както знаете за марката детските препоръки са ценни . Можете да оставите родителски или детски коментар за вече закупена рокля в страницата ни във фейсбук .

Детски рокли за най-ранна възраст

Още от дълбока древност и до днешни дни роклята е утвърдена символ на женственост и елегантност . От най-крехка възраст по този начин успяват да ни научат да се чувстваме красивите рокли . Колекциите за деца до 2-годишна възраст , са смесица неповторими багри с висококачествени платове , осигуряващи безгрижните игри. Добър избор са моделите детски рокли с анимационни филмови звезди. Типа рокля с Елза, точно като любимката от филма , е най-популярна сред детските желания. Разбира се , имаме идея и за почитателите на другата нарисувана фаворитка – Ана. Роклята на Ана е от памучни материали и с вълнисти елементи около врата . За повече елегантност , може да се комбинира с тюркоазено сако. Страхотна идея за сектора до 2 години са лъскавите детски рокли с градински цветя изрязани ръкави . Безгрижно раздвижени и с закопчаващи се копчета от лицевата страна , дрешките са идеално вписващи се в постоянните летни игри .

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

На кои места бихме могли да ги потърсим?

Фирмени магазини в в територията на цяла България и онлайн страницата за покупки предоставят изобилен асортимент на дрехи за детския външен вид от 0 до 14-годишна възраст, и естествено играчки, подпомагащи въображението в хода на развлеченията. Ще успеем да закупим всичко – от бельо, нощници и спортни дрехи до ексцентрични детски рокли и костюми комбинирани с завършващите ги аксесоари за сезона . Играчките, като най-обичани приятели на детето, са поставени на важно място в магазините .

Подарък за вашето дете

С купуването на която и да е рокля от пролетната серия на „Точици“ ви подаряваме, под формата на етикет от вътрешната страна, подарък – лепенка съставяща детски пъзел. Рисунката е подбрана съобразно с характера на дрехата и детските вълнения в определената за носене възраст.

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли за ежедневието

Госпожиците обичат да изглеждат забележими, страхотно решение на задачата са всекидневните детски рокли. Страхотен избор се превръща модела с пандели. Материала е от лен и памук с най-високо качество, а допълнителните детайли – панделки са сътворени по модел на детска картина. Кройката пада леко под талията и предоставя възможност за енергични движения. Блестящо предложение е моделът с Мики Маус и пола – балерина. Уникалната апликация създава неповторима визия , а пачката от леки воали и мек тюл поддържа елемента на шикозност . Роклята може да закупите в червено, жълто и розово. Страхотен за всекидневните нужди на всяка млада дама могат да бъдат джинсените видове детски рокли с къси ръкави. С меко кафеникав нюанс , лека материя и дължина спускаща се до коляното, ще бъде любима на всяка млада дама . Направена за безбройни детски игри и танци до безкрай. Няма как да не обърнем внимание и на смесицата между рокля и гащеризон с пола и колан. Пленителен модел , обогатен с шевици по ръба на полата, джобче в фронталната страна и малко пърхащи пеперуди в допълнение на колана. Изящният розов десен придава изящество. С който и от видовете на детски рокли от последната колекцията на марката да преобразите вашата млада дама, ще направите страхотен избор .

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли

С грижа към децата

Направени изцяло в родината , с най-класни истински материи и невероятни багри и неповторими орнаменти , детски рокли на фирмата са като част от вълшебна реалност . Ако възнамерявате да разнообразите визията с други аксесоари , разгледате асортимента от шапки, очила, чантички и орнаменти за коса, които са пълен синхрон с тенденциите в роклите. Не пропускайте възможността да разгледате и актуалните пролетни серии мода за младите господа.

Други наши продукти:

Бебешки рокли

Блузи за момичета

Детски клинове

Бебешки клинове

Долнище за бебета

Детски долнища

Детски блузи

Детски дрехи

Бебешки дрехи

Детски якета

Детски раници

Детски дрехи за момичета

Детски анцузи

Бебешки играчки

Детски пижами

Бебешки бодита

Бебешки комплекти

Детски комплекти

Комплекти за изписване за момче

Комплекти за изписване за момиче

Комплекти за изписване

Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от
детски рокли

Свежо настроение в новите за детски рокли
Играйте с „Точици“
Детски рокли за най-ранна възраст
На кои места бихме могли да ги потърсим?
Подарък за вашето дете
Детски рокли за ежедневието
С грижа към децата

Leave a Reply